Let op! De temperaturen stijgen dus bereid je werkplek voor!

In de tijd dat we massaal nog naar kantoor gingen, hoefden we ons in de meeste gevallen niet druk te maken over de temperatuur. Natuurlijk, iedereen liep wel eens te klagen dat het te warm of juist te koud was. Maar over het algemeen was de temperatuur en het binnenklimaat prima geregeld. Op de meeste kantoren is wel een airco en ook de luchtvochtigheid wordt vaak wel gereguleerd. Maar wanneer je thuis gaat werken kan dat wel eens anders zijn. Nog lang niet iedereen heeft de luxe van een airco thuis en dit is ook niet één, twee, drie te regelen. Hoe jij er vandaag nog voor kunt zorgen dat jij op een prima temperatuur je werkdag door komt? Lees snel verder. 

Lekker briesje 

Een airco aanschaffen is natuurlijk heerlijk, maar niet altijd even praktisch. Het kan namelijk best wel wat voeten in de aarde hebben, zo heb je met een airco altijd een afvoer systeem nodig én is het belangrijk dat de ruimte verder goed afgesloten is. Want wanneer dat laatste niet het geval is, is het een kwestie van dweilen met de kraan open. Iets wat jouw energieverbruik niet ten goede gaat komen. Daarnaast is een airco ook niet altijd even gezond. Wanneer je niet oplet heb je zo een virusje te pakken van je airco. Iets wat gezonder én voordeliger is, is een ventilator. Vaak is een briesje al verkoelend genoeg om je dag fijn door te komen.  

Soorten ventilatoren 

Er zijn verschillende soorten ventilatoren. Zo heb je een tafelventilator die zeer geschikt is om te gebruiken in een thuiskantoor. Deze kun je overal plaatsen, en verkoelen vooral de lucht op schouderhoogte wanneer je aan het werk bent. Heel fijn en door de ventilatoren van vandaag de dag is er ook geen afleiding meer mogelijk want ze zijn zeer stil. Daarnaast is er ook nog de optie van een torenventilator.  Alleen het design van deze ventilatoren is al bijna een reden om ze aan te schaffen. Ze zijn mooi vormgegeven en daarnaast zeer onopvallend. Je plaatst ze eenvoudig in de hoek van iedere ruimte, daarmee zijn ze een verkoelende aanvulling op je thuiskantoor zonder dat ze overheersen of dat ze veel ruimte in beslag nemen. 

Waarom nu? 

Wacht niet te lang met het aanschaffen van een ventilator. Ook bij deze producten is het zo dat ze vaak behoorlijk in prijs stijgen wanneer de vraag toeneemt. En wanneer dat is? Dat is natuurlijk het moment wanneer de mussen daadwerkelijk van het dak vallen. Dus wacht er niet mee tot jij zwetend achter je bureau zit, maar grijp direct in wanneer de temperaturen stijgen. Vaak is een airco geen eens nodig maar kun je prima met een ventilator uit de voeten. Geen oude, stofvangende variant maar gewoon een moderne torenventilator of tafelvariant. Een eye catcher op zich. Zo kom jij goed de zomer door! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *