Skip to content Skip to navigation

Een andere weg

"In eerste instantie via vrijwilligerswerk, naast mijn reguliere baan, kwam ik in aanraking met activiteiten in het Sociaal Domein. Na het verlies van mijn baan, door een re-organisatie kwam het Sociaal Domein steeds vaker in beeld als werkveld. Soms vrijwillig, soms als ZZP-er. Veel geleerd, veel ervaren.Op deze plek wil ik dan ook mijn dank uitspreken aan MKB Eindhoven voor het netwerk, maar ook voor de activiteiten waarbij ik via MKB betrokken kon zijn: JongerenCoaching Eindhoven en het MKB Vacaturecafé.Per 2017 begin ik als Verbinder binnen een wijkteam bij de LEVgroep voor 28 uur per week. 

Voor mij een ideale functie, welke door flexibiliteit en tijdsbesteding mij ook nog ruimte laat om actief betrokken te blijven bij mijn Café's :-)

  • natuurlijk het MKB Vacaturecafé in Veldhoven

maar ook:

  • WerkCaféNuenen
  • CoachCafé Eindhoven, hetgeen ik maart a.s. start, samen met 2 anderen.

Ik daag elke werkzoekende uit om eens te bekijken welke aspect(en) van vorige functies ook in te zetten zijn in een ander werkveld.

Voor mij is dat het contact met mensen; waar ik nu nog meer voldoening uithaal dan toen ik dat gebruikte in de commerciële wereld."

Hans van Kleef, Verbinder, LEVgroep

Foto: Hans van Kleef en Simone Blommers (MKB Eindhoven)