Skip to content Skip to navigation

‘Keileuk en super georganiseerd’

Positieve reacties op Vacaturecafé 16 maart

Er waren veel positieve reacties van de bezoekers op het Vacaturecafé van 16 maart. Hieronder een greep uit de commentaren die via Facebook en e-mail binnenkwamen:

“Een heel nieuwe ervaring, maar keileuk en goed georganiseerd”, schreef Jan Gijsbers uit Geldrop. Hij beoordeelde de workshop ‘Goed op Gesprek’ met een 8.

“Een plezierige bijeenkomst” was het commentaar van Annemiek van de Ven uit Breugel, die o.a. een kijkje nam bij de mogelijkheden van Housekeeping Kempervennen en Lunet Zorg.

“Zeker een plezierige bijeenkomst”, bevestigde Onno Hafkamp uit Eindhoven. “Ik heb een aantal werkgevers gesproken en enkele reacties gegeven. Dank voor de organisatie.” Hij bezocht ook de workshop ‘Verkoop jezelf in 60 seconden’ en beoordeelde deze met het cijfer 10!

Lei Scheffer uit Valkenswaard bezocht de workshop ‘eProfiel en Elevator Pitch’ en gaf hiervoor een 9. “Super georganiseerd” was zijn mening over het Vacaturecafé.

Ook Carolien de Wit uit Bergeijk was tevreden: “Ik ben zeer positief over deze dag. Ik ben blij dat ik de gelegenheid heb gehad om deel te nemen aan de workshops en werkgevers heb kunnen ontmoeten.” Ook de workshop ‘Verkoop jezelf in 60 seconden’ vond ze zeer leerzaam.